O čemu to piše SAN?

Današnje izadnje Sarajevskih novina piše o Admiru Vladaviću nekadašnjem prvotimcu Želje i u tekstu govore da će BiH ostati bez još jednog dobrog igrača ako isti dobije Slovački pasoš. Napominjemo, da je Vladavić debitirao za BiH protiv Japana u februaru prošle godine, kao i da je zabilježio još dva nastupa protiv Južne Koreje i Irana. Da zaključim, igrač koji je nastupio za jednu reprezentaciju u bilo kojoj službenoj utakmici nema pravo igrati za drugu zemlju.

8 komentara

  1. Defakto je istina – Vladavic nije odigrao niti jedne jedine SLUŽBENE tekme za BiH… Provjeravao sam baš nešto i gledao… Prijateljske tekme se ne racunaju. Vlada igra sve bolje i bolje… To da sa Slovačkim pasošem može putovati – može. Ali samo na 3 mjeseca koliko je meni poznato. Kao i sve ostale nove članice EU. Znači, od toga – mala fajda barem za sada…
    Ali je istina da Vlada igra jako dobro u zadnje vrijeme, ali… Ima Muzur tog nekog “tuljumbara menadžera”. Valja prodati Husića i kompaniju. Vlada se “prodao”, nema više “haira” od njega tako da više nije “interesantan”.

    Tužno, ali istinitno.

Komentariši